Mindmasters

Μαρία Δαμανού

ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΙΑΝΟΥ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΠΟΥΔΩΝ

Ονομάζομαι Δαμιανού Μαρία και είμαι καθηγήτρια ξένων γλωσσών, απόφοιτη Α.Π.Θ, σύζυγος και μητέρα ενός εφήβου. Εργάζομαι περισσότερα από δέκα έτη στον εκπαιδευτικό χώρο σε φροντιστήρια αλλά και ως ιδιοκτήτρια του διδασκαλείου «glwssopaideia” στον Εύοσμο. Όμως έχω εργαστεί από μικρή ηλικία σε διάφορους εργασιακούς τομείς, πολλές φορές ιδιαίτερα δύσκολους. Αυτό με κάνει να επιδιώκω με πάθος να δώσω στα παιδιά που με επιλέγουν ως δασκάλα τους όχι μόνο τις γνώσεις και τα εφόδια για το μέλλον τους αλλά και έναν στόχο ζωής που θα συμβάλει στην καλή ποιότητα της ζωής τους. Αυτό το πάθος ήταν η αφορμή για την δημιουργία του minDMasters! Ευχαριστώ όσους με έχουν εμπιστευτεί μέχρι σήμερα και προσκαλώ όσους συμμερίζονται το όραμά μου για τα παιδιά τους να φοιτήσουν στον καινούργιο μας «σπίτι»!

Το minDMasters είναι ένας νέος εκπαιδευτικός χώρος στον Εύοσμο ο οποίος συνδυάζει ένα υπερσύγχρονο κέντρο ξένων γλωσσών με μία ακαδημία ρομποτικής και αποτελεί την εξέλιξη ενός πρότυπου διδασκαλείου με δεκαετή επιτυχημένη παρουσία στην περιοχή της Δυτικής Θεσσαλονίκης.
Κρίνοντας επιτακτική την ανάγκη να προσφέρουμε τα απαραίτητα εφόδια στο γνωστικό πεδίο του μέλλοντος που έχει ήδη ξεκινήσει και δεν αφορά απλές δεξιότητες που ως τώρα γνωρίζαμε, επιχειρούμε την προσαρμογή της εκπαιδευτικής διαδικασίας στις σύγχρονες συνθήκες και τα νέα δεδομένα, ελπίζοντας να σας έχουμε συμμάχους και συνοδοιπόρους στο εγχείρημά μας.

Αυτή η παροιμία του Θιβέτ θα μπορούσε να εκφράζει την φιλοσοφία μας. Θεωρούμε αδιανόητο τον 21ο αιώνα να υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν πρόσβαση στην μόρφωση. Ακόμη χειρότερο το γεγονός ότι εκλείπουν ολοένα και περισσότερο οι στοιχειώδεις τρόποι καλής συμπεριφοράς και η ενασχόληση με δραστηριότητες που προάγουν το πνεύμα και τον πολιτισμό. Πιστεύουμε λοιπόν ότι το καλύτερο δώρο που μπορούμε να προσφέρουμε ως γονείς και ως εκπαιδευτικοί στην νέα γενιά είναι τα μέσα για να καταφέρει να χτίσει και να κατακτήσει το δικό της μέλλον.

Ως απόρροια των παραπάνω θέτουμε τους στόχους μας, ο βασικότερος εκ των οποίων είναι να σας διδάξουμε πώς να μαθαίνετε. Επιδίωξη μας δεν είναι η παροχή στείρας γνώσης. Η προσπάθεια μας επικεντρώνεται στο να σας μεταδώσουμε την αγάπη και την ανάγκη για μάθηση και αυτά με την σειρά τους να σας οδηγήσουν στην επίτευξη των δικών σας στόχων. Σύμμαχος μας το ευχάριστο περιβάλλον που δημιουργήσαμε με έμπνευση, η υιοθέτηση των πιο σύγχρονων μεθόδων διδακτικής, το άριστα καταρτισμένο έμψυχο δυναμικό της σχολής μας το οποίο επιμορφώνεται συνεχώς ώστε να είναι συμβατό με τις νέες τάσεις της εκπαιδευτικής διαδικασίας και τέλος όλοι εσείς που θα μας επιλέξετε ως την καλύτερη επιλογή στην εκμάθηση ξένων γλωσσών και την εισαγωγή στον μαγικό κόσμο της ρομποτικής.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟ MINDMASTERS

Ετήσια Πιστοποίηση Γλωσσομάθειας

Σε συνεργασία με την Ελληνοαμερικανική Ένωση και την Esolnet Hellas τα παιδιά στο τέλος κάθε σχολικής χρονιάς συμμετέχουν στις εξετάσεις των παραπάνω φορέων από το επίπεδο των αρχαρίων έως τα ανώτερα επίπεδα γλωσσομάθειας ώστε να επιβεβαιώνεται το επίπεδο Αγγλικών το οποίο έχουν ολοκληρώσει και εσείς να είστε σίγουροι για την πρόοδο τους. Δεν υπάρχει επιβάρυνση με εξέταστρα!

Ετήσιες Υποτροφίες Αριστείας

Κάθε χρόνο επιβραβεύουμε παλιούς και νέους μαθητές που δουλεύουν σκληρά και υποστηρικτικούς γονείς χορηγώντας πλήρεις ή μερικές υποτροφίες. Δεν ισχύουν εισοδηματικά κριτήρια για την συμμετοχή στις εξετάσεις αυτές που διεξάγονται στο τέλος ή και στην αρχή κάθε ακαδημαϊκού έτους. Απευθυνθείτε στην γραμματεία για περαιτέρω πληροφορίες.

Ουσιαστική εκπαίδευση

Στόχος των εκπαιδευτικών μας προγραμμάτων δεν αποτελεί η στείρα γνώση, η απόκτηση ενός πιστοποιητικού χωρίς αντίκρισμα ή η συμμετοχή σε διαγωνισμούς ρομποτικής χωρίς επίγνωση συνθηκών και παραγόντων, δίχως πρόγραμμα, εφόδια και αξιώσεις. Στοχεύουμε ψηλά χωρίς όμως να αγνοούμε την εμβάθυνση στην γνώση, την καλλιέργεια καλών χαρακτήρων, την κόσμια συμπεριφορά και την ευγενή άμυλα. Επενδύουμε στους ανθρώπους και όχι μόνο στα βραβεία!

Συνδυαστικά εκπαιδευτικά πακέτα

Καθώς είμαστε κέντρο ξένων γλωσσών και ακαδημία ρομποτικής, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε συνδυαστικά εκπαιδευτικά πακέτα ανάλογα με τα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις των παιδιών αλλά και σύμφωνα με τις ικανότητές τους και τις οικονομικές σας δυνατότητες. Γι’ αυτό προσπαθούμε να προσφέρουμε ανταγωνιστικά οικονομικά πακέτα ώστε να μπορείτε να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις των καιρών χωρίς να θυσιάζεται την εκπαίδευση των παιδιών σας.

 • Άριστο περιβάλλον.
 • Άρτια καταρτισμένο προσωπικό.
 • Συνδυασμός των μαθημάτων Ρομποτικής με την εκμάθηση της Αγγλικής Γλώσσας.
 • Σύστημα STEM
 • Χορηγία ετήσιας πιστοποίησης γλωσσομάθειας από πιστοποιημένους φορείς.
 • Δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία στα αγγλικά.
 • Δωρεάν βοήθεια από καθηγήτρια ειδικής αγωγής σε όσα παιδιά το έχουν ανάγκη.
 • Διαθέτουμε ολιγομελή και διαβαθμισμένα τμήματα / κατάταξη με γραπτή εξέταση
 • Μαθητοκεντρικό και ανθρωποκεντρικό μοντέλο διδασκαλίας.
 • Σύγχρονα μέσα διδασκαλίας.
 • Ευέλικτα προγράμματα.
 • Καθημερινή ενημέρωση γονέων και κηδεμόνων μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας.
 • Υψηλού επιπέδου παροχές σε ανταγωνιστικές τιμές.
 • Προσφορές και δημιουργία τμημάτων όλο τον χρόνο.
 • Ενδιαφέρουσες και διασκεδαστικές εκπαιδευτικές δράσεις για γονείς και παιδιά.
 • Εταιρεία Κοινωνικής Ευθύνης

Νέα

Τα επερχόμενα events των minDMasters!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΑΘΗΤΗ

Στείλτε μας τα στοιχεία σας για να συζητήσουμε για την εκπαίδευση παιδιού σας!

Want to Hear From Us?