Εγγραφές

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

We're happy to see you here! You're one step closer to admission!

Πληροφορίες Μαθητή

Πληροφορίες Αιτούντος

Με τη συμμετοχή σας στο event συναινείτε αυτόματα με τους όρους και προϋποθέσεις.

Γιατί να επιλέξετε το Mindmasters;

Τα παιδιά επικοινωνούν αβίαστα στα αγγλικά διασκεδάζοντας με τα μαθήματα ρομποτικής ενώ ταυτόχρονα εμβαθύνουν τις γνώσεις τους στα μαθηματικά, στη φυσική, στο προγραμματισμό κλπ.

Με το STEM ενθαρρύνουμε τα παιδιά να ανακαλύψουν την διερευνητική μάθηση και τα βοηθάμε να αποκτήσουν τις δεξιότητες που θα είναι προαπαιτούμενο σε κάθε βιογραφικό και θέση εργασίας στο κοντινό μέλλον.

Δυνατότητα επιλογής εκπαιδευτικού προγράμματος με άξονα τις ανάγκες του εκάστοτε μαθητή και ομοιογενή τμήματα ανάλογα με το γνωστικό επίπεδο των συμμετεχόντων έπειτα από γραπτή αξιολόγηση.

Όλα τα μαθήματα γίνονται με την φυσική παρουσία διαπιστευμένων και έμπειρων εκπαιδευτικών με πείρα και αγάπη για το αντικείμενό και όχι μόνο από ηλεκτρονικά μέσα.

Δώστε την ευκαιρία στα παιδιά σας ή και στον εαυτό σας να επιτύχετε υψηλούς στόχους έχοντας τις καλύτερες παροχές σε έναν σύγχρονο και ευχάριστο χώρο σε ανταγωνιστικές τιμές.

Βιωματική εκμάθηση με θεατρική ομάδα , προβολές ταινιών, δανειστική βιβλιοθήκη και αίθουσα μελέτης, στήριξη στους γονείς με επιμορφωτικές ημερίδες.

Έξτρα Παρόχες

  • Ιδανικό περιβάλλον που αποδεδειγμένα συμβάλει θετικά στην εκμάθηση.
  • Ότι πιο σύγχρονο υπάρχει σε μεθόδους διδασκαλίας.
  • Δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία.
  • Εκπαιδευτικές εκδρομές στο εξωτερικό, Αγγλόφωνες κατασκηνώσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.
  • Εταιρία Κοινωνικής Ευθύνης. Εφαρμόζουμε προγράμματα υποτροφιών σε μαθητές που αριστεύουν και προωθούμε εθελοντικές δράσεις.
  • Οργάνωση, ειλικρίνεια και συνέπεια διέπουν όλες τις πτυχές της λειτουργίας του εκπαιδευτικού μας κέντρου.